Kosten

De kosten van een traprenovatie

U wilt natuurlijk graag weten welk prijskaartje er aan uw nieuwe trap hangt. De kosten voor uw traprenovatie hangen af van een aantal factoren. Geen enkele trap is hetzelfde, daarom is het lastig om een standaardprijs te geven. Hoeveel uw traprenovatie gaat kosten kunnen wij het beste beoordelen aan de hand van uw wensen en foto’s van de trap maar nog beter, met een persoonlijk adviesgesprek. Uw nieuwe trap is voor ons maatwerk en wij komen graag naar u toe om vrijblijvend een offerte op te stellen. Om u toch enig inzicht te geven in de prijsopbouw, de volgende factoren spelen hierbij allemaal een rol:

 

 

R

Aantal treden

R

Langste breedtemaat van de treden

R

Open of dichte trap

R

De staat van de huidige trap

R

Uw materiaal keuze

R

Wel of geen led verlichting

Prijsindicatie

Prijsindicatie basisrenovatie dichte trap: dichte trap met halve draai, 12 treden. Bij de basisrenovatie worden de tredes en stootborden gerenoveerd. Kosten hiervoor zijn ongeveer 2550,-.

Wilt u een uitgebreidere renovatie, zoals verlichting toevoegen, de wangen (zijkanten) laten bekleden of heeft u wellicht een open trap die u dicht wilt laten maken, dan zijn dit extra kosten. 

Het dichtmaken van een open trap zoals in bovenstaand voorbeeld (12 tredes, basisrenovatie) zullen de kosten ongeveer 2800 euro bedragen. 

 

Een vrijblijvende offerte voor uw maatwerk trap

Uw trap renoveren is een investering voor jaren. Dat doet u niet zomaar. Daarom willen wij hier graag de aandacht aan geven die het verdient. Wij kunnen u het beste adviseren in een persoonlijk adviesgesprek, maar u kunt uw vragen en foto’s natuurlijk ook mailen. Dan zullen wij er alles aan doen om u van een passend voorstel te voorzien. 

Uw trap laten renoveren? Vraag vrijblijvend een offerte aan!