Werkwijze

01

Offerte aanvraag

Als u na het bekijken van onze website vragen heeft of graag een prijsindicatie wilt ontvangen, dan kunt u contact met ons opnemen via de button contact & offerte. Aan de hand van aangeleverde gegevens en foto’s kunnen wij voor u aan de slag gaan om een vrijblijvende prijsindicatie per mail toe te sturen. Dit gebeurt doorgaans binnen 24 uur. Als de prijsindicatie u aanspreekt, kunt u contact met ons opnemen voor het inplannen van een adviesgesprek en inmeting. We nemen voorbeelden van designs mee, zodat u rustig kunt kijken wat het beste bij uw interieur past en adviseren u graag over de mogelijkheden. Natuurlijk krijgt u ook direct de definitieve offerte.Wij zijn absoluut niet de goedkoopste in onze traprenovatie prijzen en dit willen wij ook niet zijn. Waarom niet? Wij werken met de best verkrijgbare materialen, de duurste en beste lijm en kit verkrijgbaar, verkoper plaatst zelf ook de trap en doet dit met liefde voor het vak. Ook zijn wij NOOIT klaar in 1 dag! Vakwerk heeft aandacht nodig en aandacht kost tijd. Dit zit vooral in de afwerking.

02

Afspraak monteur inplannen

Na goedkeuring zullen wij uw trap gaan bestellen. Als er vanuit de fabriek een lever datum wordt doorgegeven zullen wij per telefoon of mail contact met u opnemen voor het inplannen van een afspraak voor de montage van uw trap. Hierbij heeft u de keuze uit meerdere datums. Zit er geen geschikte datum tussen? Geen probleem, u kunt dan aangeven welke datum u wel schikt. Nadat een datum is overeengekomen ontvangt u hiervan per mail een bevestiging.

03

Monteren van uw trap

Onze monteur zal op de overeengekomen datum in de ochtend beginnen met het renoveren van uw trap. Doordat wij de gegevens en foto’s van uw trap hebben gecontroleerd is de monteur optimaal voorbereid met alle benodigde materialen en gereedschappen.

04

U betaalt pas ná oplevering

Aan het eind van de dag is uw trap gerenoveerd en klaar voor gebruik. Dan kunt u het overeengekomen bedrag per internetbankieren overmaken of contant voldoen bij onze monteur. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe trap! 

 

De fabrieksgarantie op tredes van door ons geplaatste trappen is tot 12 jaar bij normaal huiselijk gebruik.

wenteltrap renoveren
wenteltrap renoveren

Uw trap laten renoveren? Vraag vrijblijvend een offerte aan!